top of page

K I L P A I L U T O I M I N T A

Bayllä on edustusjoukkueet sekä miesten että naisten SM-liigoissa ja veteraanien (yli 60-vuotiaat) Mestaruussarjassa. Valtakunnansarjoissa eri sarjatasoilla pelaavia Bayn joukkueita on yhteensä yhdeksän ja Lahden paikallissarjassa pelaa lisäksi neljä Bayn joukkuetta. Seuran edustajat keilaavat lisäksi runsaasti henkilökohtaisia kilpailuja ympäri Suomen ja osallistuvat joka vuosi sekä miesten, naisten, seniorien, veteraanien, nuorten että juniorien SM-kilpailuihin.

Seuran tavoitteena on antaa mahdollisimman monelle jäsenelle tilaisuus keilata erilaisissa joukkuekilpailuissa, ja näin ollen kehittää heidän omaa osaamistaan ja motivaatiotaan kilpakeilaajina. Yleisesti valtakunnansarjajoukkueiden avulla annetaan jäsenille mahdollisuus kehittää itseään kilpakeilaajina, jolloin kehittyessään heillä on mahdollisuus päästä pelaamaan ylemmille sarjatasoille. Paikallissarjassamme Sarjamyllyssä Bayllä on sekä ylemmässä että alemmassa sarjassa kaksi joukkuetta. Bay järjestää myös paljon seuraotteluita kotihallissaan Lahdessa ja käymme myös vastavuoroisesti pelaamassa seuraotteluvastustajiemme kotihalleissa, mikä mahdollistaa kaikille halukkaille keilaamisen eri paikkakunnilla.

K O U L U T U S -  J A  R Y H M Ä T O I M I N T A

Bayn juniorit harjoittelevat ohjatusti yhdessä kerran viikossa. Valmennuksesta vastaavat koulutetut keilailuvalmentajat. Tarvittaessa junioreille järjestetään myös lisäohjausta.

Kehitysvammaisten Keilaklubi on tällä hetkellä tauolla. Toimintaa pyritään jatkamaan, mikäli ryhmään löytyy riittävä määrä osallistujia.

Kuva: Riikka Ratia

Kuvat: Suomen Keilailuliitto ja Riikka Ratia

bottom of page